Πρακτικά 3ου ΔΣ 2010

Από Hellug Wiki

Αναθεώρηση ως προς 17:37, 31 Μαρτίου 2010 από τον Comzeradd (συζήτηση | συνεισφορές)
(διαφορά) ← Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεότερη αναθεώρηση → (διαφορά)

Μετά το τέλος της επιτυχημένης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26/03/2010 στο Πανεπιστήμιο Πειραιά έγινε και ένα σύντομο ανοιχτό ΔΣ, συνολικά συμμετείχαν περί τα 10 άτομα (μέλη και μή) πέραν του ΔΣ.

Τα θέματα που συζητήθηκαν: 1) Συμμετοχή στο Athens Fringe Festival μετά από μια σύντομη εισαγωγή, ο Λάμπρος Παπαδημητρίου ανέλαβε να κάνει τις συννενοήσεις μαζί τους. Υπάρχει και μια σελίδα στο wiki για όποιον θέλει να ενημερώνεται: http://wiki.hellug.gr/index.php/AFF_2010

2) Συμμετοχή στην DTE. Την συννενόηση με άλλους συλλόγους/επικοινωνία με την DTE/οργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβε ο Γρηγόρης Ποταμιάνος. Θα επιδιώξουμε να πάμε σε κοινό περίπτερο με το AWMN, αν αυτό είναι εφικτό, και τα έξοδα θα καλυφθούν από ρεφενέ.

3) Συμμετοχή στην Αυτονομία Τώρα Για ακόμη μια χρονιά την έκθεση αυτή έχει αναλάβει να την οργανώσει ο Richard Kweskin.

4) Μπλουζάκια: Ο Παναγιώτης Παληάς έχει βρει μια αρκετά συμφέρουσα προσφορά για να εκτυπώσει ο σύλλογος μπλουζάκια και ταυτόχρονα να λαμβάνουμε και κάποια χορηγία από το κατάστημα με κάθε μπλουζάκι. Καλό θα ήταν να πάει και κάποιο άλλο μέλος μαζί του σε ένα ραντεβού που θα κλείσει για να ελέγξουν την ποιότητα από τα μπλουζάκια και όποιες άλλες λεπτομέρειες. Επίσης αν κάποιος ξέρει άλλο μαγαζί που να μπορεί να μας κάνει αντίστοιχη προσφορά ας το πει...σύντομα. Τα μπλουζάκια θα πρέπει να είναι έτοιμα για την Fosscomm.

5) Εφορία: Συζητήθηκε λίγο το θέμα της φορολογικής δήλωσης...κυρίως το γεγονός πως πρέπει να γίνει έγκαιρα για να μην έχουμε πάλι το πρόστιμο των 50€.

6) Μετακόμιση: Είμαστε σε φάση που περιμένουμε ειδοποίηση από τον Πιέρρο Παπαδέα (και το Πολυτεχνείο) ώστε να μας πουν ποιά μέρα μπορεί να γίνει η μετακόμιση ώστε να ειδοποιηθεί η εταιρία που θα την αναλάβει.

7) Ομάδα Web: Ο Νίκος Ρούσσος ανέλαβε να συντονίσει της δράσεις της ομάδας με κύριο στόχο για αρχή να εμπλουτιστεί το περιεχόμενο του site που υπάρχει ήδη. Η συννενόηση για την ομάδα θα γίνεται κυρίως μέσω του forum.

8) Ομάδα LDAP: Απαιτείται καλύτερος συντονισμός των ανθρώπων ώστε να υπάρξουν περισσότερες προτάσεις και ιδέες. Στην συζήτηση έγιναν από κάποιους ορισμένες προτάσεις, μένει να κατατεθούν και σε κάποια (νέα) mailing list. Όταν ανοίξει αυτή η λίστα θα υπάρξει ενημέρωση.

Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος υπήρξε ενημέρωση από τον Παναγιώτη Κρανιδιώτη προς τα μέλη του ΔΣ για κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν και πρέπει να ολοκληρωθούν. Για τα θέματα αυτά θα υπάρξει σύντομα σχετική ανακοίνωση.


Κατηγορία: Πρακτικά ΔΣ