Πρακτικά 3ου ΔΣ 2015: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από Hellug Wiki
(Νέα σελίδα με 'Το 3ο ΔΣ για το 2015 έγινε στις 20/06/2015 με παρόντα όλα τα μέλη του ΔΣ: Τα θέματα που συζητήθηκαν εί...')
 
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Γραμμή 4: Γραμμή 4:




'''Θ1. Παρουσία του Συλλόγου στο Συνέδριο "ΕΛ/ΛΑΚ στην Εκπαίδευση"- Χανιά-Κρήτης.'''
'''Θ1. Hμερίδα ΕΛ/ΛΑΚ Τεχνικού Λογισμικού στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ.'''


Ο Σύλλογος συμμετείχε με
Ο Σύλλογος πραγματοποίησε Ημερίδα Τεχνικού Λογισμικού στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ την '''Πέμπτη 4/6/15'''. Η Ημερίδα έγινε σε Εργαστήριο με ΗΥ του  Τμ. Ηλεκτρονικής του ΤΕΙ και συμμετείχαν σ' αυτή φοιτητές του Τμήματος. Στην Ημερίδα παρουσιαστηκαν 3 εκπαιδευτικά σενάρια με την βοήθεια "πρωτότυπης" Διανομής Ελ. Λογισμικού με γενικό και τεχνικό Λογισμικό, που ετοίμασε ο Έφορος του Συλλόγου Νίκος Νικολουδάκης (..). Το ΤΕΙ κατόπιν συνεννόησης, προσέφερε memory stick στα οποία είχε ήδη εγγραφεί η "εικόνα" της διανομής με δυνατότητα εκκίνησης (boot).
Στους φοιτητές παρουσιάστηκαν τα σενάρια 1) Τι κάνουμε όταν δεν έχουμε πρόσβαση στον ΗΥ μας 2) Πως χρησιμοποιούμε μια Διανομή ΕΛ/ΛΑΚ από memory stick για πρόσβαση στο Διαδίκτυο και για γενική χρήση σε οποιαδήποτε "μηχανή" ΗΥ 3) Πως κάνουμε τεχνικές εργασίες Ηλεκτρονικού χρησιμοποιώντας Τεχνικό Ελεύθερο Λογισμικό.
 
Η Παρουσία του Συλλόγου στην Ημερίδα κρίθηκε πολύ αποδοτική και συμφωνήθηκε με τους Υπευθύνους του Τμήματος να συνεχιστεί η συνεργασία μας και την επόμενη χρονιά.

Αναθεώρηση της 23:18, 24 Ιουνίου 2015

Το 3ο ΔΣ για το 2015 έγινε στις 20/06/2015 με παρόντα όλα τα μέλη του ΔΣ: Τα θέματα που συζητήθηκαν είναι:


Θ1. Hμερίδα ΕΛ/ΛΑΚ Τεχνικού Λογισμικού στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Ο Σύλλογος πραγματοποίησε Ημερίδα Τεχνικού Λογισμικού στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ την Πέμπτη 4/6/15. Η Ημερίδα έγινε σε Εργαστήριο με ΗΥ του Τμ. Ηλεκτρονικής του ΤΕΙ και συμμετείχαν σ' αυτή φοιτητές του Τμήματος. Στην Ημερίδα παρουσιαστηκαν 3 εκπαιδευτικά σενάρια με την βοήθεια "πρωτότυπης" Διανομής Ελ. Λογισμικού με γενικό και τεχνικό Λογισμικό, που ετοίμασε ο Έφορος του Συλλόγου Νίκος Νικολουδάκης (..). Το ΤΕΙ κατόπιν συνεννόησης, προσέφερε memory stick στα οποία είχε ήδη εγγραφεί η "εικόνα" της διανομής με δυνατότητα εκκίνησης (boot). Στους φοιτητές παρουσιάστηκαν τα σενάρια 1) Τι κάνουμε όταν δεν έχουμε πρόσβαση στον ΗΥ μας 2) Πως χρησιμοποιούμε μια Διανομή ΕΛ/ΛΑΚ από memory stick για πρόσβαση στο Διαδίκτυο και για γενική χρήση σε οποιαδήποτε "μηχανή" ΗΥ 3) Πως κάνουμε τεχνικές εργασίες Ηλεκτρονικού χρησιμοποιώντας Τεχνικό Ελεύθερο Λογισμικό.

Η Παρουσία του Συλλόγου στην Ημερίδα κρίθηκε πολύ αποδοτική και συμφωνήθηκε με τους Υπευθύνους του Τμήματος να συνεχιστεί η συνεργασία μας και την επόμενη χρονιά.